Ahşap mobilya, mutfak dolabı imalatında uzun yıllardır bölgemizde hizmet veren Duranlar Pen müşterilerine ücretsiz mimari danışmanlık ve tasarım hizmeti sunmaya başladı. Firmanın mağazasını ziyaret eden müşterilere sunulan bu mimari tasarım hizmeti aynı zamanda mimari ekip tarafından online olarak tüm Türkiye ve yakın bölge ülkelerindeki müşterilere de sunuluyor.

Firmanın iş geliştirme ve satış sorumlusu Ferdi Apti, Müşterilerine imalat aşamasına geçmeden önce ücretsiz üç boyutlu tasarım hizmeti sunduklarını ifade ederek, “Pek çok olası sorunu daha tasarım aşamasındayken fark edip gerekli tasarımsal değişiklikleri yapma imkanı elde ediyoruz. Müşterilerimizin hayal ettikleri tasarımları imalat öncesinde bilgisayar ortamında üç boyutlu olarak modelliyor ve beğenmedikleri kısımlarda talep ettikleri değişiklikleri yaparak müşterimizle hayal ettiği tasarım üzerinde mutabık kalıyoruz. Neyi satın alacaklarını üretilmeden gerçeğe yakın bir tasarım üzerinde gören ve değişiklik yapabilme imkanını elde eden müşterilerimiz bu süreçten çok memnunlar. Yaptığımız işin kalitesiyle müşterimizi mutlu etmek en önemli önceliğimiz. Bu tasarım ve modelleme süreciyle olası pek çok hatanın önüne geçtiğimiz için iş kalitesinde ve müşteri memnuniyetinde iyileşme sağlanıyor.” dedi.        

HAYALLERİNİN TASARIMINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

İç mimar Esra Kaya, müşterilerine mimari danışmanlık ve tasarım hizmetlerini sunarak onlara renk ve stil olarak daha şık, daha uyumlu tasarım alternatifleri sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Evini, mutfağını yenileme kararı veren ev hanımlarını en çok kaygılandıran şey arzu ettikleri uyumu ve ambiyansı elde edememek. Biz de bu tür bir sıkıntının yaşanmaması için onlara tasarım sürecinde yardımcı oluyoruz. Güzel bir tasarımın ilk şartı müşterimizin ne hayal ettiğini, ne beklediğini anlayabilmekten geçiyor. Sunduğumuz tasarımlar üzerinde onlarla istişare edip, yeni tasarım trendlerinden de ilham alarak proje üzerinde gerekli gördüğümüz değişiklikleri yapıyoruz” diye konuştu. 

ONLİNE DANIŞMANLIK SERVİSİ

Mağazada sundukları bu hizmetin yanı sıra uzaktaki müşterileri için teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanarak bir online mimari danışmanlık platformunu hizmete sunduklarını ifade eden Esra Kaya,  şu bilgileri verdi: “Böylelikle mimari danışmanlık servisimizi online olarak da web sitesi ve sosyal medya gibi dijital kanallarımızdan dünyanın her tarafındaki müşterilere sunmaya başladık. Son dönemde ev sahipleri kendilerini daha iyi hissettirecek, renk ve tasarımlarıyla uyum içerisinde olan yaşam alanları için iç mimarlara daha çok başvurmaya başladılar. Yayına aldığımız bu online danışmanlık hizmetine farklı ülkelerden de ciddi talep geldi. Avusturya ve Hollanda’dan bize ulaşan müşterilerimize yaptığımız online toplantılar sonrasında yeni taşınacakları evleriyle ilgili mimari tasarım hizmeti verdik. Müşterilerimiz ev tasarımına yönelik önerilerimizi içeren blog sayfalarımıza ve bahsettiğimiz online hizmetlere, www.icmimaronline.com sitemizden ve @icmimar.online instagram hesabımızdan ulaşabilirler.” - SEDAT BALTA

Haberin Galerisi : Duranlar Pen'den ücretsiz iç mimari

Admin