AKRABASI BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

Ben kendimi biliyorum, sizler de biliyorsunuz. Benim Belediye Başkanı ve yardımcısıyla bir bağım söz konusu değildir. Asıl Mustafa Özer 5 yıl boyunca belediyede onlarla birlikte çalıştı. Ucuz algı operasyonlarıyla sorumluluktan sıyrılmaya çalışıyor, mağdur rolü oynamaya çalışıyor. Belediye Başkanı Murat Kefli, yakın akrabası Mustafa Özer’i Belediye Başkan Yardımcısı yapmadı mı? Akgünoğlu ve Murat Kefli’nin isimleri basında ve kamuoyunda bağış iddialarıyla yıprandıktan sonra aynı ekipten Mustafa Özer aday gösterilmedi mi? Bütün bunlar Kaynarca’nın gözü önünde yaşandı. İyi polis kötü polisi oynayarak Kaynarca seçmenini kandırabileceklerini düşünüyorlar. 

 

YOLSUZLUKLARA KARŞI SÜT BİTKİSİ MİYDİN?

Mustafa Özer, 4 buçuk yıldır Belediye’de idari ve mali birimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulundu. “Bana görev sürem içinde hiçbir şey yaptırmadılar” diyor. Madem bütün yolsuzlukların farkındaydın niçin 4 buçuk yıl süt bitkisi rolü oynadın. Bankamatik memurluğu yaptın. Haketmediğin maaşı aldın. Niçin istifa etmedin?

 

BUNLAR ÜÇLÜ İTTİFAK

Değerli Kaynarcalılar, bunlar Kaynarca Belediyesi’ni başkan ve başkan yardımcıları üçlü ittifak olarak yönettiler. Belediye’nin tüm parasal döngüsünde Belediye Başkan Yardımcısı’nın bilgisi bulunmaktadır. Çünkü Mali İşler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü kendisine bağlıydı. Ama o zaman sesini çıkarmadı çünkü bunlar üçlü ittifak! 

 

 

RANTÇI ÜÇLÜ ROL YAPIYOR

Şimdilerde küskünleri oynayıp eski rantçı sistemlerine devam etmek istiyorlar. Bu üçlü ittifak en başından beri birlikte sahneye çıkmış olsalardı, halktan tepki alacaklarını biliyorlardı. Bu apaçık belliydi. Bu algıyı yıkmak için biri mağduru, diğerleri de kabuklarına çekilmiş rolünü oynuyorlar. Asıl rantçı bu üçlü ittifaktır. Geçmiş yıllarda kimlerin rantçı olduğunu Kaynarca çok iyi biliyor. Kaynarca’nın güzel alanlarını kendilerine yakın işadamlarına peşkeş çekmek istiyorlar. Ama yağma yok, Kaynarcalı bu oyunları yemez. Birlik ve beraberliğimizle biz bu oyunu bozarız!" - SEDAT BALTA

Advert