Kıstırmalar yenildi, çaylar içildi, sohbetler edildi. Aslında bu bir erken yerel seçim zaferi kutlamasıydı… Fatih Erbakan’ın yarım günlük hazırlıkla gerçekleştirilen ilçe tarihinde rekor düzeyde kalabalık toplayan coşkulu mitinginden sonra buna yanıt vermek isteyen AK Parti’nin cılız mitingi sahadaki gerçeği gözler önüne serdi. 

 

AK Parti’nin Sakarya kurmayları İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar,  Cuma günü üstelik pazar yerinin dibinde yaklaşık 300 kişilik katılımla başbaşa kaldı!

 

AK Parti, Geyveli Milletvekili Murat Kaya’yı Kaynarca’da köy köy konuşturdu, adeta bir mühre ördek gibi kullanmaya çalıştı ama seçmen yemedi!

 

AK Parti’nin başarısız mitinginden kat kat fazlası Cuma gecesi lahana pazarında toplandı. Bu inanmış topluluk, kararsızlarında kararlarını Kadir Yazgan lehine kullandıklarını gözler önüne serdi. Bu dip dalganın Yeniden Refah Partisi’nin oylarını daha da artırmasına kesin gözüyle bakılabilir. 

 

Kaynarca İttifakı temsilcileri şimdi 31 Mart 2024 Pazar gününe odaklandılar. 80 Sandıkta görevliler, müşahitler, bina sorumluları bilgilendirildi. Seçim Koordinasyon Merkezi görevlileri seçimi yönetmek için son hazırlıklarını yaptı. En küçük bir aksaklık yaşanmaması için önlemler alındı. 

 

Yeniden Refah Partisi’nde, Kadir Yazgan isminde birleşen Kaynarca İttifakı seçime hazır! - SEDAT BALTA