Dayanışma Yemeğinde Bir Araya Geldiler
Program, Yeniden Refah Partisi Kaynarca Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Kurcan’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemek ile başladı. Yemeğe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili genç katılım sağladı. Samimi bir atmosferde geçen yemekte, Kaynarca özelinde yürütülecek gençlik çalışmaları ve yerel faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu.
"İktidar Yolunda Hazırız"
Yemek sonrası bir açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Kurcan, teşkilatın dinamizmine vurgu yaparak şunları söyledi:
"Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz bu yemekte bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşma ruhumuzu tazeledik. Bizler, Milli Görüş davasının genç neferleri olarak omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen başta Kaynarca İlçe Başkanımız Mesut Dumaz olmak üzere, parti büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeniden Refah Partisi’nin iktidara gelmesi için tüm kadrolarımızla hazırız ve kararlıyız."
Siyasetten Sahaya: Paintball Heyecanı
Teşkilat üyeleri, yemeğin ardından motivasyon artırmak ve ekip ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen paintball etkinliğine katıldı. Sahada kıyasıya mücadele eden gençler, siyasetin yoğun temposuna kısa bir ara vererek keyifli anlar yaşadı. Etkinlik, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi. HABERİN FOTOĞLARINI GÖRMEK İÇİN BAŞLIĞI TIKLAYINIZ
1
Yeniden Refah Partisi Kaynarca Gençlik Kolları üyeleri, Adapazarı’nda düzenlenen dayanışma yemeğinde tam kadro bir araya geldi.
2
Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Kurcan, yemek sırasında teşkilat üyelerine hitap ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.
3
YRP Kaynarca Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler üzerine istişarelerde bulundu.










