Kaynarca’da Kurban Bayramı bayramlaşma programı bayramın ilk günü Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli ve Belediye Başkanı Murat Kefli’nin ev sahipliğinde Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programa ilçe protokol mensupları katıldı. 

 

Sakarya Yerel Kültür Derneği’ndeki bayramlaşmaya Kaynarcalılar geniş katılım sağladı. Dernek Başkanı İbrahim Şahin ve SYKD’nin Kaynarcalı yöneticisi Tuncay Göktaş bayramlaşmaya katılan çok sayıdaki Kaynarcalı muhtar ve misafirlerine yakın ilgi gösterdi. 

 

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, yeminli mali müşavir Gürkan Canol da Yerel Kültür Derneği’ndeki bayramlaşmaya katıldı. Kaynarca heyeti Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Dünya, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve konuklarla sohbet etti. 

 

Kaynarca Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner’in de katıldığı bayramlaşma programında konuklara dartılı keşkek ikram edildi. Kaynarcalı klarnet sanatçısı Türkan Öner de bayramlaşmaya renk kattı. 

Admin