Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar bir yandan yeni dönemin çalışmalarını yürütürken diğer yandan makamında tebrikleri kabul ediyor. Suya yüzde 20 indirim müjdesiyle ilk projesini duyuran Başkan Alemdar, halkla birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde her ayın belli bir günü meclis salonunda halk günü düzenleyeceklerini açıklamıştı. Tüm gün sürecek halk gününde vatandaşın huzurunda sorunları ve beklentileri dinleyecek olan Başkan Alemdar, yine halka yönelik yeni bir çalışma planlıyor.

İlçelerde tam gün mesai

‘İlçelerden yönetim’ modelini hayata geçirmeyi planlayan Başkan Alemdar, 16 ilçeyi tek tek ziyaret ederek halkın isteklerini dinlemeye devam edecek. Çalışmanın detaylarını Medyabar’a anlatan Başkan Alemdar, “Değerli Sakaryalılar ile yapacağımız halk günü buluşmalarımızın yanı sıra ilçelerimizi sık sık ziyaret edeceğiz. Belirli günlerde ilçeleri ziyaret ederek bir ilçemize bir gün mesai ayıracağız. O gün ilçemizde halkımızla buluşacağız, istek ve sorunları dinleyeceğiz. Bunları yaparken ilçenin eksiklerini yerinde görme imkanımızda olacak.

Yusuf Alemdar Medyabar'a açıkladı! İlçelerden yönetim dönemi başlıyor

Yine ilçemizde sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız, kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileriyle görüşeceğiz. Bir günümüzü o ilçeye ayırarak hem halkımızla buluşacağız, hem de ilçede bulunduğumuz esnasında diğer işlerimizi o ilçemizden yöneteceğiz. Yakın bir zamanda çalışmamıza başlamayı düşünüyoruz. Yeni dönemde halkımızla birlikte şehrimizi daha ileri taşıyacağız” dedi.

Advert