ALTIN 61 ÖDÜLÜNÜN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

Trabzon Araklı kökenli Kaynarcalı hemşehrimiz Kırkpınar Ağası işadamı Seyfettin Selim’in şirketi Selim İnşaat’ın sponsorları arasında yer aldığı törende sunucu, “Size Altın 61 ödüllerinin en büyük destekçisinden bahsetmek istiyorum. Öğrencilerin dostu kendisi bizlerin abisi, Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin efsane Ağası Seyfettin Selim’i yılın onur ödülünü takdim etmek üzere alkışla eşliğinde sahneye davet ediyorum” dedi.  

Eğitime ve öğrencilere verdiği desteklerle adından söz ettiren Seyfettin Selim, “Eğitimde dün olduğu gibi bu günde öğrenci kardeşlerimin yanındayım. Onur ödülünü bana verdikleri için gurur duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yılın En İyi Haber Spikeri kategorisinde Nazlı Çelik ödülünü Seyfettin Selim’in elinden aldı.

Ödül töreninde geçtiğimiz yıllarda katıldığı Survivor programının ardından çıkarttığı şarkılar ile ününe ün katan Aleyna Kalaycıoğlu sahne aldı. Yine Survivor programında şampiyonluk yaşayan ve samimi tavırları ile çok sevilen bir isim haline gelen Cemal Can Canseven "En İyi Influencer" ödülü aldı. 

Özellikle son dönemde dijital platformlarda yaptığı dizilerle çok beğeni alan Birce Akalay, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi oldu. Geceye katılanlar ve ödül alanlar arasında Esra Erol, Helin Kandemir, Nazlı Çelik,  Açelya Topaloğlu gibi önemli isimler bulundu.

En İyi YouTuber Ödülü geçtiğimiz günlerde de Trabzon'u ziyaret ederek beğeni toplayan bir videoya ya imza atan Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı Albayram çifti oldu. 

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Engin Akyürek ise katılamadığı ödül töreni için mesaj yayınlayarak, "Sette olduğum için katılamadım, sevginiz ve takdiriniz çok kıymetli, çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Trabzonlu şarkıcılardan Ezgi Eyüboğlu ve Sinan Yılmaz da geceye renk katan ve ödül alan isimler arasında yer aldı.

Öte yandan gecenin en önemli detaylarından biri de katılan her kişi adına davetiye göndermek yerine, Patili Köy Hayvan Barınağı'na bağışta bulunuldu.

Advert