Kaynarca Haber - Sakarya Son Dakika Haberleri
Kaynarca Haber - Sakarya Son Dakika Haberleri

Kaynarca’da Başkanlık Koltuğu Hiranur Erbay’a Emanet

Haber 22-04-2026 17:49 8.293 izlenme

Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu sembolik olarak Mimar Sinan İlkokulu 4-C sınıfı öğrencisi Hiranur Erbay’a devretti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, minik başkan Hiranur Erbay’a Okul Müdürü Mehmet Ece de eşlik etti. Koltuğa oturur oturmaz ilk talimatını veren Erbay, belediyecilikteki kararlılığını gösterdi.

İlk Talimat Temizlik Konusunda Oldu

Hiranur Erbay, Temizlik İşleri Müdürü Arif Akay’a ilçe genelinde ve okul çevrelerinde temizlik çalışmalarına daha fazla özen gösterilmesini istedi. Bu talimat üzerine Temizlik İşleri Müdürü Akay, "Gün içinde Mimar Sinan İlkokulu'nun etrafındaki tüm eksikleri giderip çalışmaları bitireceğiz" diyerek yeni başkana bilgi verdi.

"Gururla Devrettik"

Belediye Başkanı Kadir Yazgan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Mimar Sinan İlkokulu 4-C sınıfından sevgili Hiranur Erbay kızımıza koltuğumuzu gururla devrettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın heyecanı bizlere güç veriyor," ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.