Kaynarca Haber - Sakarya Son Dakika Haberleri
Kaynarca Haber - Sakarya Son Dakika Haberleri

Merkez Camii’nde Çirkin Saldırı: Lavabolar Üçüncü Kez Kırıldı!

Haber 13-05-2026 13:44 10.731 izlenme

Kaynarca Merkez Camii kadınlar tuvaletinde yaşanan vandallık pes dedirtti. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce lavaboların parçalandığı olayda, yerdeki kan izleri dikkat çekti.

Kaynarca Merkez Camii’nde kamu malına yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Belediye tarafından vatandaşların kullanımı için yenilenen kadınlar tuvaleti bölümü, kimliği belirsiz şahısların hedefi oldu. Edinilen bilgilere göre, tuvaletteki lavabolar kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırılarak kullanılamaz hale getirildi.

Üçüncü Kez Aynı Manzara

Aynı noktada benzer bir olayın daha önce de iki kez yaşanmış olması "bu kadarına da pes" dedirtti. Vatandaşların hizmetine sunulan demirbaşlara yönelik bu ısrarlı saldırı, sosyal medyada yayımlandığında ilçe halkında büyük tepki topladı.

Yerdeki Kan İzleri Gizemi Artırdı

Olay yerinde yapılan incelemelerde, kırılan parçaların yanında yerde görülen kan izleri durumu daha da ilginç bir boyuta taşıdı. Lavaboları kıran kişi ya da kişilerin bu esnada yaralanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

İnceleme Başlatıldı

Vatandaşlar, kamu malına zarar verenlerin bir an önce tespit edilmesini ve adalet önünde hesap vermesini istiyor. "Belediye yapıyor, birileri gelip kırıyor. Bu milli servete ihanettir" diyerek tepkilerini dile getiren ilçe sakinleri, güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.

Yetkililer, cami çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.