Sare Kuruyemiş dualarla açıldı
Kaynarca’da İlkay Demir’in sahibi olduğu Sare Kuruyemiş adlı işyerinin açılış töreni ilçe protokolü, esnaflar ve vatandaşların geniş katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan duadan sonra Belediye Başkanı Kadir Yazgan ve protokol mensupları kurdelayı kesti.
Başkan Yazgan, açılışta yaptığı konuşmada, “İşyeri sahibimizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Kardeşimizin emeklerinin karşılığını alacağı bir ticaretin içine girdi. İnşallah Rabbim utandırmasın. Kaynarca’mıza her geçen gün güzel işletmeler açılıyor. Büyüyen güzelleşen bir ilçemiz var. Kaynarca’mıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Konuşmadan sonra işyerini gezen davetliler hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Sare Kuruyemiş’te kuruyemiş çeşitlerinin yanısıra, kahve, lokum, şekerleme ürünleri, sağlıklı atıştırmalıklar yer alıyor. Sare Kuruyemiş Hasan Akgün Bulvarı Yeni Belediye Pasajı adresinde hizmet veriyor.
İlginizi Çekebilir
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
