Cumhur İttifakı’nın adayı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Yusuf Alemdar için il binasında tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan, Ali İnci, Murat Kaya, Ertuğrul Kocacık, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Büyükşehir Adayları Rıdvan Duran, Rüstem Keleş, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
Aday tanıtım toplantısına milletvekili ve FİSKOBİRLİK Genel Başkanı Lütfi Bayraktar, Giresun’daki programı nedeniyle katılmadı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce katılmadı. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’in selamlama konuşmasıyla başlayan tanıtım toplantısında partililer Yusuf Alemdar’a sevgi gösterisinde bulundu

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, " Sizin heyecanınız bizi de heyecanlandırdı. Teşkilatlarımız hepiniz hoş geldiniz. Yarın itibari ile seçim startını veriyoruz. Serdivan belediye başkanımız belediye başkanı adayımız olmuştur. Ak parti öyle bir program yapar ki hazırlıklarımız son sürat başladı. Sakarya da öyle bir çalışma yapacağız ki Sakarya Cumhur İttifakına en büyük desteği verecektir. Biz hizmet üretmek için çalışıyoruz. Kimileri gibi algı siyaseti yapmıyoruz. Samimiyet ile çalıştığımız için rabbim bizim yanımızda. Cumhur İttifakı ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Teşkilatlarımız olmasaydı biz bugün buralarda olamazdık. Bir teşekkürü de  Ekrem başkanımıza yapmak istiyorum. Başkanımız gönüllerde taht kurmuştur ve hizmet etmiştir. İlçe belediye adaylarımız da yakında açıklanacak. 17-0 yapacağız. Tüm teşkilatlarımız la seçime kadar çalışacağız"dedi.

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, "Gece demeden gündüz demeden çalıştık ve süreçleri geçtik. Şimdi daha fazla çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti ateş çemberindeyken bizler hesap yapamazdık, bakanlık hesabı yapmadık. Önce Türk milleti dedik Cumhur ittifakına destek verdik. Biz karşımızdaki yapıdan bir şey olmaz dedik ve haklı çıktık. Pazarlıkları ortaya çıktı. Bizde böyle bir şey yok. Bizde millet için çalışma var. Seçimleri kazanmak yetmez. Sakarya dan rekor oy alamaktır"dedi.

Yusuf Alemdar, "Bu meydanı dolduran hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ben bu çoşkuyu gördükçe seçim bitti diyorum ama biz durmadan, yorulmadan çalışacağız. Biz ilk günkü heyecanla Türkiye deki hizmet belediyeciliğinin sözünü veriyorum. İnşallah bunu sürdüreceğiz. Yıllarca teşkilatlarda çalıştım. Tüm mazlumların umudu genel başkanımız başta olmak üzere, bize güvenen herkese teşekkür ederim. Aziz Duran başkanımıza fatiha okuyalım. Bu şehir için çok büyük hizmetleri oldu. Zeki Toçoğluna teşekkür ediyorum. 5 yıl bu şehre hizmet eden Ekrem Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizde kaybeden yok bayrak yarışı var. Biz gidenlerin kötü olduğu için gelenlerin iyi olduğu için değil Allah'ın nasibi ile değişiyoruz. Gece gündüz çalışacağız. Her alanda çalışacağız ve inşallah 31 Martta en yüksek oyu hediye edeceğiz. Ben herkese teşekkür ediyorum. Kendimi size, sizi Allah a emanet ediyorum"dedi.

Ertuğrul Kocacık, "31 Mart seçimleri için çok çalışacağız. Sizin sayenizde bu bayrak dalgalanıyor. Yusuf vaşkanımına çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Ekrem başkanımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
Murat Kaya," Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde 18. Seçime giriyoruz. Seçime girdiğimiz hiç birimi kaybetmedik. Yusuf başkanımız Sakarya ya çok iyi hizmet edecektir. Sakarya ya hizmet getirmeye çalışan Ekrem başkanımıza teşekkür ediyorum. 31 Martta 17-0 yapacağız" dedi.

Ali İnci, " Hepiniz hoş geldiniz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Yusuf başkanım hepimize hayırlı olsun"dedi.

Murat Kaya," Cumhurbalkanlığımız önderliğinde 18. Seçime giriyoruz. Seçime girdiğimiz hiç birimi kaybetmedik. Yusuf başkanımız Sakarya ya çok iyi hizmet edecektir. Sakarya ya hizmet getirmeye çalışan Ekrem başkanımıza teşekkür ediyorum. 31 Martta 17-0 yapacağız" dedi.

Çiğdem Erdoğan, "22 yıldır hizmet ediyoruz. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizim eskimiz yenimiz yok hep birlikte çalışıyoruz. Bizde dava aşkı, kardeşlik hukuku var. Allah Yusuf başkanımıza güç kuvvet versin. Bize her türlü desteği vermek düşüyor. 22 yıllık serüvenimiz var. Allah hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Ekrem başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu kalabalık bana 31 Mart akşamınının fragmanıdır. Aday tanıtım böyle olursa aday tanıtımında buralara sığmayacağız. Cumhurbaşkanımıza sizin adınıza söz verdik. 31 Mart akşamı bir rekora imza atacağımıza dair söz verdik. Kapı kapı dolaşacağız, sıkı çalışcağız. Allah hepinizden razı olsun"dedi.

Ali İhsan Yavuz, "inşallah 31 Martta 17-0 yapacağız. Biz makamlara değil de davaya bağlı hareket ederiz. Makamlarımız olmasa da burada oluruz. Bu davanın lideri sessizlerin sesi, Recep Tayyip Erdoğandır. 10 gün içerisinde inşallah aday tanıtım programı yapacağız. Görkemli bir tanıtım programı yapacağız. Hepimiz sorumluluk alacağız. Bu işi bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bayrak şimdi büyükşehir de Yusuf Alemdar da. Çok çalışacağız, herkes burada eski yeni ve cumhurbaşkanımız akamızda. Güç birliği içerisinde çalışacağız. Yusuf başkanıma hepimiz ona güç vereceğiz. Allah yolumuzu açık etsin"dedi