BBP Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı kongreye BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, partinin ilçe başkanları, kadın kolu başkanları ve üyeleri katıldı. Konuklar arasında Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, MHP İlçe Başkanı Ekrem Baldan ve bazı köy muhtarları katıldı. 

 

Kuran’ı Kerim okunması ve dualarla başlayan kongrede Divan Başkanı Hasan Eminoğlu’nun konuşmasından sonra İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Ercan Ayaz bir konuşma yaptı. Ayaz konuşmasında, “Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyız. Doğru bildiğimizi söylemeye ve milletimiz için her tür fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Tek listeyle gidilen seçimde Büyük Birlik Partisi Kaynarca İlçe Yönetim Kurulu, Turgay Aslan, Resul Kocabıyık, Adem Yılmaz, Ferit Doğan, Musa Kaya, Nazmi Karagöz, Osman Sağır, Vahdettin Açıkgöz, Sinan Gök’ten oluşturuldu. Yedek üyeliklere ise Serkan Akagündüz, Coşkun Yavuzyılmaz, Mesut Erol, Halil Canlı seçildiler. - SEDAT BALTA

Haberin Galerisi : BBP Kaynarca İlçe Kongresi yapıldı

Admin

Advert