Festival sahnesine önce Ersan Er çıktı. Çoşkulu kalabalığına hitap eden sanatçıdan sonra yılların sanatçısı Cengiz Kurtoğlu Sakarya’nın her yerinden gelen hayranlarının tıklım tıklım doldurduğu festival alanında coşkuya coşku kattı. 

BAYGINLIK GEÇİRENLER OLDU

Festival alanında deyim yerindeyse kımıldayacak yer yoktu. Bu ortamda nostaljik ve yeni şarkılarını söyleyen Cengiz Kurtoğlu konserinde bir çok kişi kalabalık nedeniyle baygınlık geçirdi. 

 

SEYFETTİN SELİM’İ SAHNEYE DAVET ETTİ

Konserin ortalarında Cengiz Kurtoğlu sahneye Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve Kırkpınar Ağası Kaynarcalı işadamı Seyfettin Selim’i davet etti. 

Başkan Kefli, sanatçıya 54 numaralı Sakaryaspor forması hediye etti. İşadamı Seyfettin Selim kısa konuşmasıyla hemşehrilerini selamladı. Cengiz Kurtoğlu, Murat Kefli, Seyfettin Selim ve işadamı Halil Acar’la fotoğraf çektirdi. 

İKİ KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Sürekli artan coşkuyla süren konserin ilerleyen zamanlarında Mehmet T adlı kişi silahla vuruldu, seken kurşun 3 yaşındaki bir çocuğu da yaraladı. Yaralı konser alanında kaçtı ancak dış kapının önünde yere yığıldı. Olayı gören konser izleyicileri panikle dışarı çıkmaya başladı. 

 

Deneyimli sanatçı olayı farketti ancak paniği artırmamak için konsere devam etti. Müziğin sesi nedeniyle bir çok kişi olayın farkına varmadığı için konser ‘hiç birşey olmamış gibi’ devam etti. 

 

AMBULANS 20 DAKİKA GEÇ GELDİ

Ambulansın 20 dakika geç gelmesi yaralıya müdahale eden ve bekleyen vatandaşları kızdırdı. İlk müdahalesi bir zabıta tarafından yapılan yaralı Mehmet T. ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

 

Polis olayın şüphelisi 2 kişiyi yakaladı, daha sonra gözaltına alınan şahısların sorgusu sürüyor. Yaralı Mehmet T’nin Karasu Denizköy’den olduğu öğrenildi. Olay huzuruyla bilinen ilçede endişe ve üzüntüye neden oldu. - SEDAT BALTA

Admin