Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Kongresi, Serdivan'daki bir otelde gerçekleştirildi. 

Ergün Özkan ve Oğuz Can Curoğlu kongrede başkanlık için yarıştı. 

Curoğlu, 433 delegenin 226 oyunu aldı. Ergün Özkan ise 207 oy aldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Sakarya İl Kongresi’nde Oğuz Can Curoğlu ve Ergün Özkan’ın yarışında Curoğlu 207 oya karşı 226 ile ipi göğüsleyen taraf oldu.
KIYASIYA REKABET
CHP’de günlerdir kıyasıya rekabete sahne olan kongre bugün Serdivan Sen Otel’de gerçekleştirildi. 24 yönetim kurulu üyesi ve il başkanını belirlemek için sandık başına geçen üyelerin öğlen başlayan oy verme işlemi 18.30’a kadar devam etti. Zaman zaman gergin anlara sahne olan kongrede Oğuz Can Curoğlu ipi göğüsleyen isim oldu.

19 OY FARKLA
Açılan sandıklarda kıyasıya rekabet gözlerden kaçmazken sayımların sonucunda Oğuz Can Curoğlu 226 oy, Ergün Özkan ise 207 oy aldı. Bu sonuçlar ışığında Oğuz Can Curoğlu 19 fark ile CHP’nin il başkanlığı koltuğuna oturdu.

TEBRİK ETTİLER
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Oğuz Can Curroğlu sevincini eski il başkanlarından Ecevit Keleş ile paylaştı. İki adayı da tebrik eden mevcut il başkanı Cengiz Çiçek ise yeni başkan Curoğlu’na başarılar diledi. Seçimi 19 oyla kaybeden aday Ergün Özkan da Curoğlu’na başarılar dileyerek centilmence görüntüler oluşturdu.