BEN OLSAYDIM NE YAPARDIM

Çalıştay’ın açılış konuşması yapan Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, bugüne kadar kararların sürekli yukarıdan geldiğini kendilerinin uygulayıcı olduğunu ifade ederek, “Meslek hayatımda 30’uncu yılımı çalışıyorum, ilk kez ben olsaydım mottosu ile bir çalışma yapılıyor. Ben olsaydım ne yapardımla başlayan çok cümleler kurmuşuzdur. Özellikle futbolda şu futbolcuyu oynatırdım şeklinde, ekonomiyi şöyle düzeltirdim şeklinde. Bu sefer bu çalıştayda alınacak kararlar yukarısı tarafından kaale ve dikkate alındığı zaman gerçekten güzel şeylerin ortaya çıkacağına ben inanıyorum” diye konuştu. 

deneme bonusu

 

ALKOL VE TÜTÜN BAĞIMLILIĞI ARTIYOR

Gelirler Vergisi’nde ilk yüze giren firmalar arasında tütün ve alkol üreten firmaların sıralamada yerlerinin yükseldiğine dikkat çeken Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, “Gelirler vergisi sıralamasında 33. olan bir tütün dağıtım imalat firması, 48’incisi alkollü dağıtım firması. Bundan bir kaç yıl önce tütünle ilgili firma 70’inciydi, alkolle ilgili dağıtım firması 90’lardaydı. Bunu vergi oranlarının artırılmasıyla yorumlayabiliriz. Ne olursa olsun bir artış var. O zaman bu çalıştaydan çıkacak görüşler, düşünceler gerçekten önem arzediyor” dedi. 

 

SAKARYASPOR ORTAK BAĞIMLILIĞIMIZ

Emiroğlu sözlerini, “Sakarya’da hepimizin ortak bağımlılığı olan Sakaryaspor’umuzun şampiyonluğunu kutluyor, birinci lig’de başarılar diliyorum” diyerek bitirdi. 

 

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi’nde İki gün sürecek Bağımlılık Çalıştayı’nda sigara, alkol, internet, uyuşturucu bağımlılıkları başta olmak üzere her tür bağımlılık konusunda, “Ben olsaydım ne yapardım” sorusuna yanıt aranacak. 

 

KATILIMCILAR

Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’na İl Sağlık Müdürü Yasin Çatalbaş, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Velican, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Yazgan, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Balta, Hasan Coşkun, psikologlar, sosyologlar, asker ve polisler, üniversite, müftülük, bakanlık temsilcileri katılıyor. - SEDAT BALTA

Haberin Galerisi : Sakarya Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı

 

 

 

Admin

 

Advert