ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA FIRSATI BULDUK

Belediye Kültür Merkezi’ndeki gecede ilk konuşmayı yapan Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, “Bu bir veda yemeği ama asla bir elvada yemeği değil. Çok değerli devlet adamı, büyüğümüz, Kaymakam beyimizle 5 yıllık süreç içerisinde hem ilçe başkanı hem belediye başkanı olarak çok güzel çalışma fırsatı bulduk. Kendilerinden devlet nizamı ve terbiyesi anlamında kanun, nizam yönünde çok şey öğrendik. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. 

HELALLİK İSTEDİ

Ülkenin çeşitli yerlerinde 42 yıl süren meslek hayatının son 5 yılını Kaynarca’da geçirdiğini belirten Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, “Bu süre içerisinde sizlerle el birliği içerisinde ilçemiz için, ülkemiz için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hiçbirinizden incinmedik, kırılmadık, hepinizin desteğini, anlayışını gördük. Ben de sizi kırmamak, üzmemek için azami gayret içinde olmakla beraber devlet kuralı, nizamı ve kanun gereği bazen yok dediğimiz, üzdüğümüz. kırdığımız varsa onlardan da haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim de bir hakkım varsa sizlere helal olsun. Burada çok güzel hatıralarımız oldu, çok güzel dostlar biriktirdik. İnşallah bu dostluğumuz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.  

PLAKET VE HEDİYELER

Kaymakam Karatekeli’ye Belediye Başkanı Murat Kefli, daire amirleri ve çeşitli kuruluşlar tarafından plaket ve hediyeler verildi. Gecenin en beğenilen hediyesi İlçe Nüfus Müdürü Perihan Akçaba ve Mal Müdürü Erdoğan Üstündağ’ın birlikte verdikleri Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli ve eşi Gülsüm Karatekeli çiftinin kara kalem resmi oldu. - SEDAT BALTA

Advert