Kizirnos Yayla Şenliği’ne Sakarya’dan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Yönetiminden Ömer Arslan, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Bulut, Kaynarca’dan Belediye Başkanı Murat Kefli, yardımcıları Ali Akgünoğlu ve Mustafa Özer, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat, MHP İlçe Başkanı Nail Dursun, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakarya,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meva Eryiğit, MHP milletvekili adayı Ali Halil, konuklar, çevre ve köy halkı katıldı.

Şenliği sosyal medya hesabından duyuran AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Trabzon Araklı Kayacık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kaynarca Uzakışla Mahallesi’nde bu yıl ilki düzenlenen Kizirnos Yayla Şenlikleri’ndeyiz. Kardeşliğimizin, gönül bağımızın kuvvetlendiği nice güzel günlere inşallah. Etkinlik için emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

AK Parti Kaynarca Kadın Kolları Başkanı Meva Eryiğit, “Birlik beraberliğimizin ve kardeşliğimizin pekismesine vesile olan bu programda emeği geçen herkese tesekkür ederiz” mesajını paylaştı. 

Uzakkışla Mahallesi Muhtarı Aykut Akkuş, “Yayla şenliğimizie katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Seneye de aynı şenliğin ikincisini düzenleyeceğiz” diye konuştu. 

Geleneksel olmayı amaçlayan şenliğe bu yıl Araklı ve Trabzon'un yerel sanatçıları ve Horon Ekibi katıldı. - SEDAT BALTA