İl Başkanı Çiçek, “İttifak partileri il başkanları, Milletvekili Adaylarımız ve tüm örgütlerimizle son iki günde kuzey bölgemizde ve Hendek’te halkımızla buluştuk. Birlikte çalışmaların en güzelini ortaya koyduk. Bu çalışmalarımız seçim süresince aralıksız devam edecek. Halkımızın her sorunlarına çözüm planımız var. Bu planlarımızı halkımızla, seçmenlerle paylaşıyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruz.  

 

FINDIK İHTİSAS SANAYİ BÖLGESİ 

Konuşmasında fındığa da değinen Cengiz Çiçek, “Sakarya’nın Kuzey bölgesi özellikle de Karasu ve Kocaali için fındık önemli bir geçim kaynağıdır. Fındık dünyada da son derece değerli bir üründür. Fındığı biz üretiyoruz, biz kazanmalıyız. 

Bu doğrultuda liman ve pazar merkezlerine yakın olan Kuzey bölgemizde, Kocaali ve Karasu’da, Türkiye’de ve dünyada örneği olmayan, fındığımızın işleneceği  “Fındık İhtisas Sanayi Bölgesi” için çalışmalarımız var. 

 

KOOPERATİFLERİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Ayrıca Genel başkanımızın işaret ettiği gibi, ivedilikle Kooperatiflerimizin güçlendirilmesi ve Fiskobirlik’i yeniden eski güçüne kavuşturarak asli görevi olan üreticimize hizmet etmesini sağlayacağız. 

 

TEKELLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ

 Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği sözü ben de hatırlatayım. Sözümüz söz fındık 4 doların altına düşmeyecek, 

Uluslararası tekellere fındık üreticimizi, dolaysıyla ülkemizin değerli ürünlerinden olan fındığımızı ve üreticilerimizi teslim etmeyeceğiz.  ” ifadelerini kullandı.

Advert