HENDEK’TE STK ZİYARETLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili adayları seçim çalışmalarını Hendek’de sürdürdü. Milletvekili adayları, Millet İttifakı il ve ilçe başkanları Hendek Ziraat Odası, Hendek Muhtarlar Derneği ve Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. Esnaf, kahvehane, sivil toplum örgütü ziyaretlerinde bulundu. 

CHP’NİN 8 ADAYI HENDEK’TE

CHP milletvekili adayları Ayça Taşkent, Ecevit Keleş, Kamil Özkan, Azize Çeroğlu, Emel Akçil, Gündüz Gençcan, Ali Fethi Gürleri, Özer Çınar seçim çalışmalarına devam ettikleri Hendek ilçesinden memnun ayrıldı. 

YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ

Hendek ziyaretini değerlendiren CHP milletvekili adayı Ayça Taşkent, gittikleri her yerde yakın ilgi ve destek gördüklerini belirterek, “Gençlerin yüzünün güleceği, esnafımızın mutlu olduğu, emeklilerimizin hakkını alacağı bir Hendek ve Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

Taşkent, “Ziyaretlerde Millet İttifakı ortak politikalarında yer alan köylerde üretimi artırmak için veteriner, ziraat mühendisi ve ziraat teknisyeni atanacağı, muhtarların yardımcı personeli olacağı, küçük esnaf ve sanatkârlarımız için sanayi siteleri kurulacağı, çalışanlar üzerindeki vergi ve sigorta prim yükünü indirileceği, kamu çalışanları arasında ücret ve maaş adaletini sağlanacağı, kaçak yabancı işçilikle tavizsiz ve etkin mücadele  edileceği gibi bir çok konuda yapacaklarımızı anlatıyoruz” diye konuştu. 

HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM

Gazetecilerin, “Meclis’te nasıl bir Ayça Taşkent göreceğiz” sorusunu yanıtlayan Ayça Taşkent şöyle konuştu:  “Sayın Engin Özkoç’tan sonra Sakarya’da milletvekilliği yapmanın büyük sorumluluğunu üzerimde taşıyorum. Hem CHP örgütümü hem de Sakarya halkını utandırmayacağım, herkes bu konuda bana güvenebilir. Milletvekili olmadan neysem karakterime uygun şekilde davranmaya devam edeceğim. Ben bu güne kadar herkesin Ayça ablasıydım. Yine Ayça ablası olacağım. Yine yolda yürürken nerelere uğruyorsam, yine aynı yerlere uğrayacağım. Ama daha geniş bir çevrede insanlara uğrayacağım. Alışverişimi kendim yapacağım. Yine dolmuşa bineceğim. Milletin temsilcisi olabilme yeteneğini kelimenin tam anlamıyla yerine getirmek istiyorum. 

SORUNLARI MECLİSE TAŞIYACAĞIM

Meclis’te görevim olmadıkça ben Sakarya’da olacağım. Mikrofonlardan seslenmek yerine insanlara dokunarak, onları dinleyerek siyaset yapmayı daha çok seviyorum. Onların isteklerini veya Sakarya’nın sorunlarını meclise taşımak ve iktidar olduğumuzda da, bir de Sakaryalı bakanımız olursa, iktidar partisi milletvekili olarak neler yapılabileceğini göstermek en büyük amacım ve dileğim. Bu bir hayal değil gerçek olacak. 

TEPKİLİ İNSAN SAYISI ARTTI

Sakarya’da saha çok uzun zamandır, yerel ve genel seçimlerde sahada olan biriyim. Sahada gördüğümüz kararsız seçmenden öte bugüne kadar iktidar partisine oy veripte artık boğazımıza kadar geldi diyen insan sayısı çoğaldı. Size net olarak şunu söylüyorum. Mesela Karasu’da kahvede oturana bir hemşehrimiz, “Korkmuyorum diyor, ben şu anda AKP üyesiyim ama onlara oy vermeyeceğim” diyor. Bunun gibi o kadar çok insanla karşılaşıyoruz ki bunun için rahatlıkla milletvekillerimizle sizi Meclis’te en güçlü şekilde temsil edeceğiz diyebiliyoruz. 

 

UMUT OLARAK GÖRÜLÜYORUZ

CHP’nin 8 milletvekili adayı sahada yoğun bir şekilde çalışıyoruz, gündüzleri ayrı geceleri ayrı programlarda halkımızla iç içeyiz. insanlarım bizi umut olarak görmesi bizi mutlu ediyor. Üzerimize çok büyük bir mutluluk yüklüyor. Bu sorumluluğun altından kalkacak güçlü bir ekibimiz var. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olduğunda büyük bir ihtimalle Sakarya’da bir bakanımız da olacak. Yasamada ve yürütmede milletvekillerimiz ve bakanımızla beraber Sakarya’da iktidar olmanın ne demek olduğunu halkımıza göstereceğiz. 

CHP milletvekili adayları olarak Saadet Partisi, DEVA, Gelecek ve Demokrat Parti ile sürekli birlikteyiz onların yaptıkları programlara katılıyoruz. Birlikte toplantılar yapıyoruz, birlikte kararlar alıyoruz. Çalışmaları birlikte yapıyoruz.” 

Advert