ÇOK KAÇIRDIK

Karşılaşmaya çok iyi bir başlangıç yapan Sakaryaspor, üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol aradı. Özellikle bozuk zemin nedeni ile zor anlar yaşayan yeşil siyahlılar Kasongo, Del Valle ile gole yaklaşan temsilcimiz 3-4 çok net pozisyondan faydalanamadı. 2 Önemli pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan Kasongo,  kaleci Abdülsamed’i geçemedi.

RAKİP ATTI

Yeşil Siyahlılar’da Del Valle’nin bir şutu direkten döndü. Baskılı ve bol pozisyonlu oyunla sonuç alamayan Sakaryaspor ilk devrenin son anlarında kalesinde golü gördü Nalepa’nın kaptırdığı topta kontra atağa çıkan Ümraniyespor’da ceza sahası içerisine çalımlarla giren Ayman ayak dışı bir vuruşla topu ağla gönderdi.

bonus veren siteler

KASONGO YETMEDİ

İkinci devrede beraberlik için yüklenen Sakaryaspor aradığı golü Kasongo ile buldu. 70’deSağ kanattan başlayan Sakaryaspor kontra atağında topla buluşan Kabongo Kasongo tek başına ceza sahasına girdi. İki savunma oyuncusunun arasında yerde kalan golcü oyuncuya yapılan müdahaleye hakem penaltı kararı verdi.Penaltı atışını kullanan Kabongo Kasongo topu ağlara gönderdi.

PENALTI KAÇTI

Özelikle Kasongo ile rakip kalede tehlikeli olmaya çalışan yeşil siyahlılar ikinci penaltı fırsatı kullanamadı. 89’da Burak Süleyman’ın pasında ceza sahası içerisinde topla bulaşan Muhammed Akarslan’a yapılan müdahaleye hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Dino’nun vuruşunu kaleci kurtardı.

Goller: Bouali (Dk 45+3), Kasongo (P) (Dk 72)

Sarı Kart: Serkan Göksu (Dk 16), Ali Ülgen, Rotman-Sakaryaspor, Bouali-Ümraniyespor (Dk 30), Burak Süleyman-Sakaryaspor (Dk 45+4), Berk Taşkın-Ümraniyespor (Dk 66), Abdulsamed Damlu-Ümraniyespor (dk 84), Klonaridis-Ümraniyespor (Dk 85), Mustafa Eser-Ümraniyespor (Dk. 87), Hakan Yavuz-Sakaryaspor (Dk 90+7), Bülent Uzun-Sakaryaspor (Dk 90+8)

Değişiklikler: Dino (Del Valle) - Dk 45, Muhammed Akarslan (Mikail Okyar) - Dk 45, Hakan Yavuz (Roshi) -  Dk 71 / Sakaryaspor
                        Berk Taşkın (Serkan Göksu) - Dk 63, Sapojnic (Popov) - Dk 63, Bamba (Onur Ayık) - Dk 75, Batuhan Arıcı (Muhammet Mert) - Dk 82 / Ümraniyespor

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.15'te Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Maçı hakem Gürcan Hasova yönetecek. Yardımcılıklarını ise Sezgin Çınar, Haydar Avcı ve Oğuzhan Çakır yapacak. VAR hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

Mücadele TRT Spor ve beIN Sports 1 Max üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN İLK 11'LERİ:

SAKARYASPOR

35. CİHAN TOPALOĞLU
2. ALİ ÜLGEN
4. KABONGO KASONGO
5. BÜLENT UZUN
6. RAJKO ROTMAN
10. BURAK SÜLEYMAN
14. MICHAL JAN NALEPA
21. ODISE ROSHI
28. YONATHAN ALEXANDER DEL VALLE RODRIGUEZ
33. ERDİ DİKMEN
54. MİKAİL OKYAR

ÜMRANİYESPOR

35. ABDULSAMED DAMLU
20. HASAN AYAROĞLU
44. TOMISLAV GLUMAC
4. MUSTAFA ESER
90. STRAHIL VENKOV POPOV
91. COŞQUN ŞAHİN OĞLU DİNİYEV
6. MUHAMMED MERT
8. SERKAN GÖKSU
11. ONUR AYIK
7. MELİH OKUTAN
21. AYMAN BOUALI