Kızılcaali ve Ömerağa köylerini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Kadir Yazgan yaptığı ilk tur ziyaretlerde kendini tanıttığını, sorunları dinlediğini ifade ederek, “45 Mahallemizdeki sorunları dinleyerek hizmet odaklı olarak sizlerin ihtiyaçlarına uygun şekilde projeler hazırladık. Bu bizim için çok önemliydi. Kendi projelerimiz değil, halkımızın ihtiyaçlarına uygun projeleri uygulamak istiyoruz. Mahallelerimizin ortak ihtiyaçlarının en önemlileri, yol, altyapı ve tarla yollarımız ve üst yapımız. Projelerimizi bu üç madde üzerinde tamamladık. Beton santrali, kilitli parke şantiyesi kurulumu ve Taşoluk’da bulunan taş ocağının taşını ihtiyaca göre kullanmayı planladık. Bunların dışında da güçlü bir belediye için kendi ayakları üzerinde duran bir belediye haline geleceğiz. 

 

Bunların dışında da hizmetlerimiz olacak elbette. Başta hayvan pazarımız en büyük ihtiyaçlardan biri. Cuma günleri özellikle annelerimizin, bayanların zaman geçirebileceği bir yer yoktu. Kapalı otoparkın üstüne bayanlarımız için çocukların oyun alanı ve mescitin de bulunacağı bir sosyal mekan oluşturacağız. 

 

Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımıza yönelik ne ihtiyaçları varsa hizmet vereceğiz. Amacımız koltuğa oturmak değil, hizmet amaçlı çalışmak olacak. 15 Yıllık Belediye iktidarı döneminde yaptığı hizmetleri hepimiz biliyoruz. İktidar partisi hizmet yapar, diğerleri hizmet yapamaz tehditlerini hepimiz sosyal medyada izledik. Devletin verdiği haklarda iktidar partisi veya iktidar partisi dışında farklı bir uygulama olamaz. Bunlar kanunlarla güvence altına alınmıştır. Bizler kaynaklarımızı doğru yerlere kullanarak, verimli çalışarak Kaynarcamıza hizmet edilebileceğini göstereceğiz” diye konuştu. 

 

Kızılcaali ve Ömerağa köylerindeki ziyaretlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yazgan, destek sözlerine teşekkür etti. - SEDAT BALTA

Advert