Kadir Yazgan başkanlık görevini devralarak göreve başladı

 

Kaynarca Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Yazgan mazbatasını alarak görevine başladı. 5 Nisan 2024 Cuma günü öğleden sonra yeni seçilen Belediye meclis üyeleriyle İlçe Seçim Kurulu’na giden Kadir Yazgan’a kalabalık bir halk topluluğu eşlik etti. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hidayet Kaya, MKYK Üyesi Cafer Azaklı, YRP Kaynarca İlçe Başkanı Şener Çetin, parti yöneticilerinin de katıldığı mazbata töreninden sonra Kaynarca Belediyesi’nde devir teslim töreni yapıldı. 

 

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN

Kaynarca Belediyesi’nin önünde Belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kadir Yazgan burada yaptığı konuşmada, seçim sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti. Yazgan, “Bana oy veren, vermeyen bütün Kaynarcalı hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Vermiş olduğunuz desteği ve güveninizi boşa çıkarmamak ve emanetinize sahip çıkmak için gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. 

 

MURAT KEFLİ’DEN MÜHÜRLERİ TESLİM ALDI 

Belediye önündeki törenden sonra başkanlık makamına çıkan Kadir Yazgan burada kendisini karşılayan Murat Kefli’den mühürleri teslim alarak devir teslim gerçekleştirildi. Murat Kefli konuşmasında yerel seçimlerinin 5 yılda bir yapıldığını hatırlatarak, “Milletimizin teveccühü ile Kadir Başkanımıza inşallah bu mübarek Cuma gününde, bayram arifesinde mühürlerimiz teslim edeceğiz. Başkanımız inanıyoruz ki bizim yaptığımız hizmetin daha çoğunu yapacak. Yapılan her hizmet Kaynarcamıza. Bizler 5 yıl boyunca başta salgın hastalıklar, deprem olmak üzere acısıyla tatlısıyla zor günler geçirdik. Büyük seller, orman yangınları, Ukrayna savaşı, ekonomik kriz. Gemiyi sağ salim limana getirdik. Artık yeni sefere Kadir Başkanımız çıkıyor, hayırlı olsun” diye konuştu. 

 

Görevi devralan Kadir Yazgan, “Murat başkanıma verdiği hizmetler için teşekkür ederim. Biz de daha önceki başkanlarımızın üzerine koyduğu gibi yapmış oldukları eserlerin üzerine eser katarak bu görevi bu bayrak yarışını en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız” dedi. - SEDAT BALTA

 

Haberle ilgili videoları facebook kaynarcahaber grubundan izleyebilirsiniz.