Kadir Yazgan, “Bütçe nasıl yönetilir iyi bilirim”

Yeniden Refah Partisi Kaynarca Belediye Başkan adayı Kadir Yazgan’ı Uzunalan köyünde havai fişekler ve meşalelerle çoşkulu bir kalabalık karşıladı. Kadir Yazgan seçim çalışmalarını İmamlar ve Uzunalan köylerinde sürdürdü. 

 

BÜTÇE YÖNETİMİNİ BİLİRİM

İftarda İmamlar köy sakinleriyle bir araya gelen Kadir Yazgan, Uzunalan köyündeki teravih namazınından sonra 2 kahvehanede vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında, Kaynarca Belediyesi’nin kendi ayakların üzerinde durabilmesi için beton santrali, parke taş tesisi ve mıcır kırma tesisi kuracaklarını belirten Kadir Yazgan, “Biz devletin İller Bankası’nın tüm ilçelere nüfusu oranında gönderdiği parasal kaynağı verimli, doğru yerlere harcayarak, israf etmeyerek sizlere en iyi hizmetleri getireceğiz. Onlar gibi har vurup savurmayacağız, gereksiz harcamalar yapmayacağız. 30 Yıllık esnafım, 10 yıl Esnaf Odası’na başkanlık ettim, bütçe nasıl yönetilir bilirim” dedi. 

İKİ KÖYDEN AÇIK DESTEK

Uzunalan ve İmamlar köylülerinin açık destek verdiği Kadir Yazgan ziyaretlerden memnun ayrıldı. Yazgan’a çalışmasında Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Şener Çetin, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer eşlik etti. - SEDAT BALTA