Kaynarca’yı hangi rantçılardan kurtaracaksın diye sordu

 

Yeniden Refah Partisi Partisi Belediye Başkan Adayı Kadir Yazgan’a Şeyhtımarı’ndan sonra Kulaklı ve Kayacık köylerinde de görkemli karşılamalar yapıldı. Yazgan gündüz programanda ilçe merkezinde gençlerle buluştu, esnafları ziyaret etti, Akşam YRP il Başkanı Hidayet Kaya, Genel Merkez Yöneticisi Cafer Azaklı’nın da katıldığı toplantılara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Azaklı konuşmasında, “Arkadaşını satan adama Kaynarcalı oy verir mi, Kaynarca’yı hangi rantçılardan kurtaracaksın” diye sordu. 

 

ARKADAŞINI SATAN ADAMA GÜVENİLİR Mİ

Azaklı bol alkış alan konuşmasında, “1 Nisan da Kaynarca’yı kaderine değil Kadir’ine teslim edeceğiz inşallah. Kaynarca’nın makus talihini Kaynarcalılar el birliği ile değiştirecek. Artık kaybettiniz, gideceksiniz, yenileceksiniz, inşallah 1 Nisan sabahı Kaynarca Belediyesi’nin anahtarını Kadir Yazgan başkanıma teslim edeceksiniz. Rakip belediye başkan adayı Kaynarca’yı rantçılardan kurtaracağız demiş. 15 Yıldır Kaynarca’yı başka bir parti mi yönetiyordu. Hangi rantçıdan kurtaracaksın. 15 senedir hizmet ettiğin arkadaşını 2 dakkada ne çabuk sattın. Kaynarca vatandaşı daha dün birlikte çalıştığı arkadaşını satana destek mi verecek. Nasıl güveneceksiniz ona. Geçmişi temiz, partisi temiz, kendisi temiz Kadir Yazgan başkanım var” dedi. 

 

HER KESİM İÇİN PROJEMİZ VAR

Kadir Yazgan da yaptığı konuşmalarda Belediye’de değişim zamanının geldiğini belirterek, “Amacımız hizmet odaklı çalışmak olacak. Beton santrali, parke taş tesisi ve taş ocaklarımızla ilk amacımız problemleri çözmek olacak. Sonraki amacımız Belediyemize kaynak yaratmak olacak. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız için sosyal amaçlı projelerimiz var. İşsizlik önemli bir sorun. Bununla ilgili Belediye’de iş ofisi kurarak organize sanayi bölgeleriyle aracı köprü olarak gençlerimizin diplomasına göre, branşına göre işsizlik sorununu çözeceğiz” diye konuştu. - SEDAT BALTA