Dolar Yükseliyor TL Eriyor NEDEN

 

ABD Doları yükseliyor. Yukarılara çıkıyor tutmak mümkün değil deniliyor. Yalan. Kocaman bir Yalan. Atatürk gününde bir ABD doları 80 kuruş idi. 81 Kuruş olmadı. Bu sabah( 9 Ağustos perşembe) 5.310.000 TL dir. ( Yazı ile 5 milyon üç yüz on bin TL dir).. 5.310 TL( Beş, 310 TL )değildir.  Dolar neden yükseliyor. Türkiye .Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisine  14 Mayıs 1950 den bu yana hep açık bütçe yaptırılıyor ve açıkları kapatmak için para basılıyor. Sadece sebep budur. Bu yükselmeyi önlemenin yolu da:

TBMM nin DENK bütçe yapmasıdır. 

TBMM nin DENK bütçe yapmasıdır. 

Bir defa daha TBMM nin DENK bütçe yapmasıdır. 

Neden TBMM müracaat ederek Bütçemizi DENK yapmıyorsunuz? 

İçinde bulunduğumuz vahim durumdan çıkmanın tek yolunun TBMM nin  DENK bütçe yapması gerektiğini bilmiyor musunuz. O zaman cehaletinizi giderin. Yok biliyor ve bütçemizi birileri size DENK yaptırmıyorsa Türk milletinden yardım isteyin. Hiç birini yapamıyorsanız istifa edin. NOKTA:

 Bir ABD doları meşhur 17 Aralık 2013 soruşturmaları sırasında 1.800.000 TL idi. Bu gün 5.310.000 TL dir. Bu rakamların anlamı şudur. O tarihten bu yana Ankara’da  Türk milletinin tam bağımsız ve ulusal egemenliğe dayalı hukukuna uygun olarak TBMM ve Hükumetlerce yönetilmediğidir. Bu rakamlar kesin delildir. TBMM ve hükümetler  görevlerini bilime ve Anayasaya uygun olarak yapmamışlardır. Hukukumuz kalmamıştır. Acı ama gerçek. NOKTA

Ama Atatürk nokta koydurmuyor. Ve diyor ki:

Bağımsızlığın korunması için İLK ŞART bütçenin ekonomik bünye ile orantılı ve DENK olmasıdır.

Bağımsızlığın korunması için İLK ŞART bütçenin ekonomik bünye ile orantılı ve DENK olmasıdır.

Bağımsızlığın korunması için İLK ŞART bütçenin ekonomik bünye ile orantılı ve DENK olmasıdır.(*)

BU kadar basit bilgileri bilmeyenlerin TBMM de çoğunlukta olduğunu kabul etmek mümkün değildir. TBMM iradesine etki eden  gaflet ve delalettekilerdir. Şimdi NOKTA

 

Anarşiyi ve terörü bitirecek tek  bir işlem vardır:

 DENK bütçe yapmak+ Laik eğitime dönmek

 

Doğuda, Irak’ta ,Kandil’de ve Suriye’de   şehitlerimiz devam ediyor. Şehitlerimiz açık bütçe şehitleridir.  Atatürk gününde bir Türk vatandaşının 1 TL ile  yaptığı bir işi bu günkü biz  Türk vatandaşları 6.000.000 TL ye yapabiliyoruz. Gücümüz kuvvetimiz takatimiz azalmıştır. Azalmıştır da ne kelime sıfırlanmıştır. Mesele budur. Direncimiz de karşı koyma düşüncelerimizde azalmıştır. Adı geçen PKK örgütünün arkasında bir veya bir kaç dünya devi ülkeler  vardır. 

Anarşiyi ve terörü bitirecek tek  işlem vardır DENK bütçe yapmak+ Laik eğitime dönmek

Anarşiyi ve terörü bitirecek tek  işlem vardır DENK bütçe yapmak+ Laik eğitime dönmek

Anarşiyi ve terörü bitirecek tek  işlem vardır DENK bütçe yapmak+ Laik eğitime dönmek

3 defa yazalım  ki; Damat bey+ Soylu bey+ Abdülhamit beyler başta olmak üzere AKP beyleri ve beylerbeyleri de dikkatle eğilsinler. 

NEDEN DENK bütçeye dönmüyorsunuz

Açık bütçenin  anarşi ve terörü beslediğini bilmiyor musunuz. O zaman cahil siniz

Açık bütçenin bunları  yaptığını biliyorsanız ve düzeltmek için DENK bütçeye dönmeye çaba harcamıyorsanız size kim olduğunuzu Atatürk söylemiştir. Gaflet Dalalet ve hatta h...... tesiniz. Dost acı söyler. Çünkü onun acı söylemekten ve gaflet dalalet yolunda ısrar edenler için Yüce Yaratandan akıl ve bilim ihsan etmesini  kalanlara baş sağlığı ve şehitlerimize rahmet dilemekten başka yapacak bir şeyi yoktur.

(*) Atatürkçülük 1. Kitap Genelkurmay Başkanlığı yayınları 1982 Ankara

Güzel ve yeşil ordumuz sel felaketine uğramıştır. Ordunun dereleri aska yukarı aksa vermem seni, ellere ordu üstüme kalksa türküsündeki gibi ordunun dereleri yukarı ve çılgın  akmıştır. Televizyonlarda Ordulu hemşehrilerimizin perişan ve çaresiz hallerini hep birlikte gördük. Facianın daha derin yaralar açmasında son 16 yıldır yapılan açık bütçelerin ve laik eğitimden uzaklaşmaların çok etkisi vardır. Her geçen gün parası değer kaybeden eğitimi dibe vuran bir ülkede bu manzaralar normal manzaralardır. Normal olmayan manzaralar açık bütçe yapanların ve laik eğitime ot tıkayanları hala daha istifa etmeyi düşünmemeleridir. Tüm Ordululara ve Türk milletine geçmiş olsun diyoruz. Yaraları Türk milleti elinden geldiğince saracaktır. Başarılar dilenir.