Kısa kısa Haftanın konuları

Op. Dr. Aytekin Ertuğrul

draertugrul@hotmail.com

Atatürk’ü münafıklar sevmez…Sevmemelidir…gerek yok

Sayın Uzak yol kaptanı Kıbrıs Gazisi E Dz Yb. Mehmet Kolburan 10 Kasım 2015 günü internet guruplarında bir mesaj yayınladı ve dedi ki: Münafıklar sevmesin. Onlar aslında münafık değil haindirler.

Bu işlere tarih gibi ad koymak gerekir. Çanakkale’de düşmanı püskürten. 9 Eylül'de denize döken TBMM başkanı ve Türk Milletinin ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'ün bu yaptıklarına karşı olanlar vatan hainidir. Bu hainlerin başka bir sıfatı olamaz. Onun için Cumhuriyet bunlara değil Türk gençliğine emanet edilmiştir. 14 Mayıs 1950 den sonra gelen tüm Demokrasi Kahramanı iktidarların başları ve yakınları köşeleri dönmüşler ve  Türk milletini açık bütçelerle tam manasıyla iflasa sürüklemişlerdir.  Bu yetmemiş milletimizi laik eğitimden uzaklaştırarak Türk milletini dünya milletleri ile savaşacak bilgi ve teknolojiden uzak bırakmışlardır.

Bu eylemler de sonuçları değerlendirilince denilebilir ki bunlar da birer  vatan hainliği eylemleridir.

Ulu önderimizi bu düşüncelerle milletçe özlem sevgi ve saygıyla andık.

 

Vatan Hainliği Nedir?

1915  Çanakkale kahramanı, 19 Mayıs 1919 de Samsun'a çıkan, 9 Eylülde düşmanı denize  döken Müslüman Türk milletinin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Paşa'ya bu eylemlerindeki hizmetleri nedeniyle karşıt olmak tam bir vatan hainliğidir. Devrimlere gelince Devrimler Türk milletinin başına tekrar SEVR felaketi gelmesin diye yapılan ileri ve bilimsel  hamlelerdir. DENK bütçe laik eğitim ( tevhid-i tedrisat) ve devletçi ekonomi devrimlerin en önemlileridir. Bunlara karşı olmak da bir nevi vatan hainliğidir.

Ermeni soykırımı yalanı artık yok.

İnsan bazen ne yazacağını şaşırıyor. Ermeni soykırımı ne zaman nerede hangi kuvvetlerle yapıldı kaç Ermeni öldü bilen gören tarihçi yazar var mı. Hangi kitap hangi resim var. Yok. Ama Türk soykırımı vardır. Türk soykırımı Çanakkale savaşlarıdır.  Çanakkale numaralanmamış bir Haçlı seferidir. Topu tüfeği olmayan, siperinden ve süngüsünden başka savunması olmayan 1600 tarihinden bu yana laik eğitim görmeyen, açık bütçeler altında inim inim inletilen Türk milletine Haçlılar  Çanakkale'de soykırım uygulamışlardır. Ama Yüce Allah'ın işine bakın ki 100. Yılda bir Dünyaya  gönderdiği Dahi'yı Türk milletine bahşederek Türk milletinin soykırıma uğramasını önlemiştir. Bu gün ayni rotadayız. Laik eğitim yok bütçemiz açık.      " Durmak yok yola devam" deniliyor. Durmak yok yola devamı siz Türk milletinin soykırımına ve tarih sahnesinden silinmesine devam diye okuyun. Çanakkale'de şehitlikler var. Anzak şehitliği , İngiliz, Fransız şehitliği vs. Biz ülkelerine gidip onları öldürüp  cesetlerini oraya taşıyarak oraya mı gömdük yoksa onlar Avusturalya'dan, Yeni Zelanda'dan yurdumuzu elimizden almak için Haçlılar tarafından mı getirilmişlerdir. Ey yüce Tanrım. Sen bize sabır ver. İçimizdeki hainleri ve yapmakta oldukları gaflet dalalet ve hatta h...........ne zaman bitireceksin

Türkiye’nin  Düşmanları ile Birleşenler Halkı Kazanamaz.

Bir siyasi parti genel başkanımız böyle diyor. ( Türkiye'nin düşmanları ile birleşenler halkı kazanamaz) Türkiye’de  muhalefetin ve iktidarların düşmanları ile birleşmesi yeni bir şey değildir. 14 Mayıs 1950 den bu yana hep böyle olmuştur. Nereden çıkardık bunu. Türk parası hep ezilmiş değer kaybetmiş haçlı paraları yükselmiş değer kazanmıştır da oradan çıkardık. Bir hükumetin milliyetçilik ölçüsü de aynıdır. Türk parası ile Haçlı paralarının değerlerinin ne olduğuna bakmak gerekir. Bu açıdan bakılınca 14 Mayıs 1950 den sonra gelen TBMM leri ve Hükumetleri, Türk milletine değil haçlılara hizmet eden politikaları gafletle uygulamışlardır demek abartılı olmaz.

Zaten Türk siyasetinin de özü budur. Türk parasını ezen düşman paralarını yükselten bütçe ekonomi ve eğitim politikalarına son vermek. Yeni Kurulacak olan AKP hükumetinin programının esası işte bu olmalıdır. Başarılar dilenir.